søndag 11. mars 2012

Veronikas hotte scampi

En venninne av meg bruker denne retten enten som forrett eller hovedrett. Hos oss har den blitt fast følge på tapas bordet som en variant til reker piri piri.

Saus:
  • 2 dl olivenolje
  • 1/5 dl terriakisaus
  • 1/3 dl HP saus
  • 3 ss ketchup
  • 3 ss sweet chilisaus
  • 1 chili m/frø
  • litt grillkrydder
Tilberedning:
  • Ha alle ingrediensene i en kjele og la det småputre i 10-15 min
  • Stek rå scampi lett i varm stekepanne med olivenolje.
  • Legg scampiene opp i sausen like før servering
  • Scampiene må hverken steke lenge (skal bli lett rosa) eller ligge i sausen og koke, da blir de seige.
Denne er veldig populær når den blir servert på vår tapas buffet, så her blir det tomt!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...