onsdag 21. august 2013

Rhodos med besøk på Tilos

Det var SÅ deilig å være tilbake på Rhodos denne sommeren. Jeg har tidligere skrevet om Rhodos, så jeg skal ikke gjenta alt her, men tenkte å komme med et par oppdaterte tips!

 
Lindos er fortsatt et "must"

Vi bodde helt supert denne gangen, med egne swim out leiligheter. Det ga virkelig mersmak! Vi nøt både formiddager, ettermiddager og av og til også hele dager bare på vår egen herlige terrasse! Kan anbefales!

 

Barna nyter vannet og solen!
Vi hadde leiebil, også denne gangen, og man bør virkelig reise litt rundt på øya! Det er korte avstander og mye å se på, det være seg en strand, en koselig by eller historiske severdigheter.
 

Se linken lengre opp i innlegget, for tips om hva man bør se! Vil i tillegg føye til to nye favorittstrender: Oasis Beach og Tassos Beach. Disse to strendene ligger like etter hverandre (sammen med Nicolas Beach) rett etter Kalithea. Tassos Beach er stille og rolig og har en herlig restaurant for både lunsj og middag. På Oasis Beach er det et yngre miljø med blant annet en bar med lounge musikk, bygget inn i fjellveggen. På begge strendene, er det kulestener og begge steder er det fantastisk klart vann for snorkling.







Denne gangen tok vi også turen over til en liten gresk perle, Tilos. Vi tok en båt over fra Mandrakihavnen på Rhodos, en tur som tok ca 1 time. Vel fremme kom vi inn i en herlig liten havn, et lite bysentrum og en koselig strandpromenade. Snakk om å senke skuldrene! Stille, rolig og behagelig tempo, gratis solstoler og deilig mat. Her er det også kulestenstrender som nok passer best for de litt større barna og voksne da det heller ikke var så langgrunt. Tilos går også å kombinere med en uke på Rhodos og en uke på Tilos. Vi ble ihvertfall fristet til et besøk igjen!

 
Tilos, en liten gresk perle med lavt tempo og senkede skuldre

God tur til Hellas!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...